Lena Malmqvist!

I fredags red jag som sagt för Lena Malmqvist, det gick som vanligt väldigt bra! Fast nu har jag fått i order att bara rida övergångar hela vintern typ.. så det vi tränade på hela lektionen var just det. Här får ni en video :( tyvärr ganska kort bara på travdelen eftersom att kameran dog, men men ;)

Globen Horseshow!

Jag är en av de få som faktiskt inte ska gå på globen i år.. Känner att jag hellre tränar för Lena, som för övrigt kommer upp imorgon (loove!!)
Ska dock gå och kolla i kväll, då det är genrep och lite sånt.. tråkigt faktiskt att jag inte ska gå, det är ju sådan stämning :( men men.. kommer alltid fler år! ;)

Fotoooo!

Idag tog jag lite bilder med älsklingen och Amanda och Amy. Det var seriöst, riktigt jobbigt, eftersom att det bara va vi två och våra hästar och en kamera. Jag fick dårå springa fram och  tillbaka medans amanda höll hästarna! Det tog dock bara ett försök att inse att vi faktiskt inte skulle hinna springa och hinna hoppa upp på hästen på10 sekunder tyvär :( haha, här kommer några bilder iaf, riktigt tråkigt ljus ute, så det va inte så kul :(
Amanda och Zoltar
som sagt, haha! nästan lyckades vi ju i alla fall! får skylla på att min häst är större... ;)


Hoppträääning!

Idag hopptränade jag för Sara. Riktigt kul att man faktiskt känner skillnad på andra gången, även fast man inte har hoppat något mellan lektionerna. Känns som att det är jag som sinkar honom i hoppningen lite bara.
Det känns som att jag måste coola ner mig lite och lita på att han hoppar och fixar en del själv, för för tillfället så känner jag att jag alltid måste göra det bästa för honom och då sitter jag och spänner mig, blir nervös och tänker helt enkelt inte på de simpla grejerna som faktiskt bara behövs för att han ska hoppa. Men i slutet fick vi in en jättebra feeling och hoppade en bana på ca 75 cm iaf. :)
Banan var på 5 hinder, två rättuppstående på ena långsidan med 2 galoppsprång mellan, ett rättupstående på diagonalen och ett stigsprång och ett rättuppstående på andra långsidan med 3 galoppsprång mellan.

RSS 2.0